مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام میخوام بدونم اگر مشخص بشه‌ بعد کارشناسی که درخواست کروکی میدی دوباره اگر ‌مقصر نباشی ماشین ‌پارکینگ میره در چه صورتی ماشین میره پارکینگ در تصادف جرحی لطفا توضیحات در این ‌مورد بدید ممنون

پاسخ ها :

زاده سید حسین رحیمی

زاده سید حسین رحیمی :

استان :

در تصادفات جرحی گاهی به دلایل انظباطی و مقررات راهور خودرو توقیف میشه و گاهی به منظور حفظ صحنه یا باز سازی و ممانعت از امحاء دلایل که بستگی به نظر بازپرس یا دادیار داره،و البته نوع ادعای شاکی