مشاوره حقوقی رایگان - باسلام و احترام. چرا پرونده مختومه بجریان افتاده .

پرونده ام از داد گاه کیفری 2 به تجدید نظر ارجاع شد . تجدید نظر حکم تائید کرد . حکم به اجرا احکام ارجاع و توسط مامور اجرا ملک را تصرف کردم .
خواهان اعتراض ثالث کرد . اعتراضش به تجدید نظر ارجاع شد و رد شد . پرونده مختومه گردید . اکنون پیامی دریافت کردم که پرونده به شعبه دیگری از تجدید نظر ارجاع گردیده .
سئوال - چرا پرونده مختومه در شعبه 35 تجدید نظر اکنون به شعبه 7 تجدید نظر ارجاع شده .؟
2- خواهان تاکنون از 5شعبه حکم محکومیت گرفته . باز هم دادخواست میده . محکوم چند مجاز به دادخواست هست ؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

طرق شکایت‌ از رای شامل واخواهی تجدیدنظر فرجام اعاده دادرسی و اعتراض ثالث هست
بابت اعاده دادرسی بایستی دلیل جدید ارائه شود و اعتراض ثالث هم‌ به دفعات‌ البته هر شخص ثالث مدعی یک بار می تواند اعتراض کند