مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیار پرونده

با سلام، در سه پرونده بنده، در سایت رسیدگی های مربوطه به آن‌ها آمارسازی کاذب رخ داده و ابلاغیه هایی با دو تاریخ تنظیم، مشاهده می شود. در قرار نهایی بنده با دو قرار مواجه هستیم که اولی مرتبط با خودم و شکایتم بوده و دومی اسامی اشخاص غیر مرتبط بوده. حتی در صورتجلسه نهایی شعبه 4 روز جلوتر از ثبت ورود پرونده در دادگاه انشاء رای شده است. موضوعات شکایت از مزاحمت ملکی به مزاحمت تلفنی تبدیل شده اند و الی اخر. مرجع رسیدگی کننده به این تخلفات کدام است؟ مجازات عاملان و دادیار اظهار کننده و دادیار و یا قاضی شعبه چیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

می توانید به دادگاه انتظامی قضات با ارائه ادله وشماره گلایه پرونده شکایت کنید