مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیار

با سلام. دادیار در دادسرای ...، در بازجویی اول شکایت اصلی ما را کنار گذاشت به حاشیه مسئله پرداخت. من دو نفر شاهد قضیه و 20 امضای استشهاد محل که قسم خوردند که این موضوع کاملا صحیح است. طرف ما به شهید ما توهین و فحش داده بود.شاهدان در دادیاری اقرار کردند. دادیار که 25 سال سن بیشتر ندارد گفت من شهید و جانباز نمی شناسم البته این حرف را در پیش وکیلم گفت. حالا تصمیم نهایی را ابلاغ کردند .تصمیات مغایر با شکایت بنده بود. معلوم بود که طرف من به دادیار وعده های آنچنانی دادند. اصلا از توهین به شهدا چیزی ننوشته و مدارک پزشکی که پای راست خانومم آسیب دیده چیزی ننوشته بود. حالا ما اعتراض نوشتیم. قبل از این که مهلت اعتراض تمام بشود. پرونده را به کیفری 2 تبریز ارجاع داده است. روزی که ما را به دادیاری فرا خوانده بود هم زمان به کلانتری مربوط ابلاغ کرده بود که فیلم دست ساخته طرف ما را بازبینی کنند. بدون این که بنده را بشناسد در دادیاری بنده را تهدید کرد گفت آقای رئیسی هم به من زنگ بزند من یک دنده هستم. این رو در پیش وکیلم گفت. کلا ماهیت پرونده ما را تغییر داده است.
خودم جانباز 8 هشت سال دفاع مقدس هستم. خانواده شهدا هستم. طرف ما مادر و دختر حرفه ای هستن. هر طوری که فکر می کنید و همه چیز داراست.