مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری

سلام، اگر مدیر خارج از اختیاراتش به کارگران وعده بده که هر ماه یک مبلغی مثلا 500 تومان اضافه کار میده. 3 ماه پرداخت میکنه و ماه چهارم متوجه میشه این تعهد خارج از اختیار کارفرما بوده. آیا کارگران مستحق دریافت اضافه کاری تا پایان سال هستن یا خیر؟ تکلیف این اضافه کاری پرداختی چیه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اضافه کاری در مقابل ساعت کاری است که در لیست کارکرد شما بدون انجام اضافه. کاری لحاظ شده و شامل مزایای دیگر نبوده تا پیاز قطع آن به اعتبار سه ماه پرداخت و سپس عدم پرداخت ایجاد حق برای کارگر نماید