مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پول رهن

سلام روز شما بخیر
من یک واحد اپارتمان پارسال 200 میلیون تومان رهن کردم و امسال مهر ماه موعد قراردادم هست صاحبخانه مبلغ 150 میلیون اضافه را بابت رهن اعلام کرده، که رقم خیلی بالایی هست نسبت به شرایط امسال. میخواستم بدونم از قانون 25% اضافه که دولت اعلام کرده میتونم شکایت کنم یا عملی نیست این قانون؟

پاسخ ها :

اضافه کردن پول رهن توسط موجر عرف افزایش ودیعه مستاجر اجاره موجر مستاجر