مشاوره حقوقی رایگان - نقض شرایط استفاده از سرویس

با سلام، در شرایط یک سرویس ذکر شده است که: «نقض شرایط سرویس منجر به خاتمه حساب (اکانت) شما خواهد شد.» اگر بعد از تخلف از شرایط، اقدام خاصی از شرکت ارائه دهنده آن سرویس رخ ندهد، استفاده از آن سرویس با توجه به جمله بالا قانونی است یا خیر؟

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

قانونی نیست ولی شاید تفسیر به رضایت و نادیده گرفتن تخلف شما از سوی شرکت باشد