مشاوره حقوقی رایگان - نقض شرایط استفاده از یک سرویس

سلام. در شرایط استفاده از یک سرویس ذکر شده است که: «نقض هر یک از شرایط منجر به خاتمه حساب شما خواهد شد»، حال اگر بعد از تخلف از طرف آن سرویس اقدامی صورت نگیرد، آیا خود شخص متخلف باید حساب خود را ببندد؟ (چون چیزی در این باره ذکر نشده)

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر.خود شخص نباید حسابش رو ببندد.مشروط له یعنی کسی که شرط به نفع اوست میتونه از اعمال شرط صرف نظر کنه.چون حقش هست و هر صاحب حقی میتونه از حقش گذشت کنه