مشاوره حقوقی رایگان - ضامن شدن برای زندانی

سلام سه سال پیش فیش حقوقم را بابت ضمانت نزد دادگاه گذاشتم حقوقم مسدود شده (بازنشسته ام) کل جریمه را برداشته و هنوز حسابم مسدود است مبلغ جریمه حدود 14000000ت بود اگر خودش را معرفی نکنه تکلیف من چی میشه (یکسال حبس داره و 80 ضربه شلاق وی 74 ضربه _ جرمش خوردن مشروب و درست کردن بوده) ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
تمام جریمه و مورد ضمانت است حساب شما برداشت می گردد و شما تنها می توانید علیه مضمون عنه دادخواست مطالبه مبلغ مورد ضمانت را بنماید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پس از برداشت جریمه و مبالغ تعیین شده توسط دادگاه، به اجرای احکام مراجعه و تقاضای رفع مسدودی بدهید . سپس با مدارک برداشت وجوه توسط دادگاه نسبت به دادخواست مطالبه وجه اقدام کنید