مشاوره حقوقی رایگان - تغییر صندوق بیمه و راه صحیح

سلام من از سال 83 تا 85 سرباز معلم بودم و از سال 85 تا 90 حق التدریس بودم در همان سال 85 تا 90 در یک شرکت زیر مجموعه بهره برداری برق بیمه تامین اجتماعی بودم سال 90 استخدام رسمی اموزش پرورش شدم و شغل شرکتی برق را رها کردم دو سال اول استخدام ازمایشی بودم و بعد رسمی شدم خود اداره گفتند بالاجبار باید بیمه خدمات درمانی و صندوق بازنشستگی عضو شوید الان هم باید کسورات بازنشستگی بپردازم سوابق بیمه من سال 85 تا 90 هم از طرف اموزش پرورش بمدت 17ماه پرداخت شده و هم شرکت خصوصی برق کامل یعنی سال 85 تا 90 حالا گفتن نمیتوانید تغییر صندوق دهید چون یکبار انجام شد و باید کسورات 85 تا 90 را بدم و سوابقم در شرکت برق محسوب میشود یا نمیشود نمیدانم ناراحتم چون بیمه تامین اجتماعی بهتر بود و حالا باید کسورات بپردازم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : با توجه اینکه حق قدیم از بین نمی رود ، وحق بیمه شما در آموزش وپروش ولو با پرداخت مابه التفاوت ( از بیمه آموزش وپرورش به بیمه تامین اجتماعی ) پرداخت نماید بهتراست
در صورت عدم موافقت شاید به توان از طریق شکایت دیوان عدالت اداری اقدام نماید