مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

سلام. در صورتی که هر دو طرف دعوا برای تعدیل اقساط با فاصله زمانی کم دادخواست داده اند و هر دو پرونده در یک جلسه رسیدگی و یک دادنامه صادر شده است. وقتی بخوایم نسبت به دادنامه تجدید نظر خواهی کنم باید از هر دو پرونده اقدام کنم یا پرونده ای که خواهان هستم کفایت میکنه؟

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

با توجه به اینکه پرونده های فوق تومان رسیدگی شده و یک دادنامه صادر شده است شما به عنوان تجدیدنظرخواه تنها یک بار می توانید نسبت به دادنامه صادره اعترض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید نسبت به دادنامه بدوی صادره تجدیدنظر خواهی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید هر دو شماره پرونده را ذکر کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از همان دادنامه چون یک دادنامه بیشتر ثبت نمیشود ونسبت به رای صادره که به ضرر شما می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما از رای دادگاه تجدیدنظر خواهی میکنید و یک دادنامه بدارید حالا شماره پرونده مهم نیست کدام باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به هرکدام که نیاز به اعتراض دارد اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه پرونده ها با هم ادغام شده و در قالب یک کلاسه پرونده و در یک شعبه همزمان رسیدگی میشود ،شما میتوانید درخواست تجدیدنظرخواهی خود را به یکی از کلاسه های پرونده مذکور ارسال کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پرونده ای که خواهان هستید اقدام و در پرونده دیگر دفاع کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید هر دو شماره پرونده را ذکر کنید