مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط

با سلام خدمت وکلای محترم
شخصی خیلی سال پیش زمین به من فروخت بعد از 18سال تحویل نداد وزمین را به چند نفر فروخته بود تقاضای ابطال قولنامه کردیم سال 94و حکم به پرداخت زمین به قیمت 112میلیون کازشناس قیمت گذاشتن که قیمت الان زمین میلیارری هست
که هیچ پرداخت نکردند تا الان
تقاضای تاخیر تادیه دادیم
که تا الان حدود یک میلیارد میشود که نسبت به قیمت الان زمین هیچ مبلغی نیست
تقاضای اعسار دادند قاضی پذیرفت به نصف پیش پرداخت وبقیه در ده قسط
که قطعی شد
و الان 7ماه از افسار میگذرد هیچ پرداخت نداشتن یک ماه پیش تقاضای تعدیل داد که هیچ مدرکی با شهودی معرفی نکرد خودش هم جلسه نیامد اعسار رد شد الان امروز دوباره تقاضای تعدیل دادند
چطور میشود تقاضای تعدیل رو شود با توجه به این که هیچ پرداختی نداشته اند
تا کی باید برای این پرونده دادگاه رفت راهی هست که نتوانند دوباره تقاضای تعدیل کنند
در ضمن چندین پرونده مشابه دارند که فروش مال غیر کردند و پول را دریافت کردند وهیچ زمینی تحویل ندادند و پول مردم رو خورده
اونها هم شکایت کردند ولی مثل همین پرونده گرفتار هستیم

در صورت امکان راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید صبر کنید تا نتیجه بیاید و از یک وکیل کمک بگیرین

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر پرداختی نداشته باشد میتونیدجلب ایشان بگیرید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اگر پرداخت نکردن میتونید بابت اقساط پرداخت نشده جلب بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چرا وی را جلب نمی کنید ؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اکیدا توصیه میشود که زمانی که پرداخت اقساط خود را به تعویق انداخت نسبت به اخذ حکم جلب اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پرداخت نکردن میتونید بابت اقساط پرداخت نشده جلب بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست حکم جلب ایشان را نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید برای جلب اقدام کنید و منتظر تعدیل نمانید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

راهکار متفاوت وجود دارد که یکی از آنها حکم جلب می‌باشد