مشاوره حقوقی رایگان - آیا مجازات حمل مواد مخدر برای همراه او هم اجرا می‌شود؟

با سلام، چند روز پیش برای یک قرار کاری در خیابان با شخصی ملاقات داشتم، همان زمان مامورین گشت برای بازرسی ما را نگه داشته و طی بازرسی از آن شخص مقدار نیم گرم مخدر شیشه کشف کردند، در برگه‌ی اظهارات در کلانتری هم من و هم ایشان اعلام کردیم که مواد کشف شده متعلق به ایشان است، با اینحال هر دو نفر‌ به آگاهی فرستاده شدیم و فردا صبح هم بدون هیچ ضمانت یا وثیقه‌ای آزاد شدیم، حالا بعد از یک هفته برای من پیامک مبنی بر ارجاع پرونده به دادیاری آمده، تکلیف پرونده‌‌ی من چه خواهد بود؟ امکان مجازات و ثبت سوپیشینه برای من وجود دارد؟ اگر به دادیاری مراجعه کنم امکان بازداشت من وجود دارد؟ (هیچ گونه سابقه‌ی مواد مخدری ندارم و اصلا مصرف کننده نیستم)

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما الان متم هستین اگر نتونید بی گناهیتون رو اثبات کنید اتهم شما معاونت خواهد بود