مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله فروش زمین

با سلام، حق امتیاز زمینی مسکونی که به صورت تعاونی به پرسنل نیرو انتظامی تعلق دارد و هنوز پلاک بندی نشده را از فروشنده که خود از صاحب امتیاز خریده و وکالت دارد، خریده ام. فی المجلس قسمت بیشتر ثمن را به بنگاه پرداخت کردم و پرداخت مابقی شفاهی یک ماهه بوده، ولی 20 روزه مکتوب شده. در تاریخ درج شده هیچ یک در دفترخانه حاضر نشدیم. یک روز پس از موعد جهت گرفتن مهلت به فروشنده مراجعه نمودم که وی از گرفتن وجه خودداری میکند و تقاضای پس گرفتن زمین را دارد. حتی چک بنگاه را هم پس داده و خرج نکرده است. کلیه خیارات ساقط شده، ولی فروشنده قصد معامله و دادن وکالت ندارد. لطفا راهنمایی بفرمایید، بسیار متشکرم

پاسخ ها :

فسخ معامله زمین از طرف فروشنده فسخ معامله از طرف فروشنده خرید امتیاز مسکن فسخ معامله زمین قوانین فسخ معامله فسخ معامله