مشاوره حقوقی رایگان - ادعای انتقال اموال موروثی

سلام، برادرم ادعا میکند اسناد خرید املاک از پدرم دارد و ما ورثه هیچ حقی در این املاک نداریم. حال این که هر زمان درخواست رؤیت اسناد خریداری شده را از وی داریم، طفره می رود و ارائه نمی کند. 1) چگونه باید از وی اسناد را طلب نمود؟ 2) اگر باید شکایت کرد در صورت داشتن اسناد آیا وی می تواند از ما شکایت کند یا خیر؟ ممنون.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست تقسیم ترکه راتقدیم دادگاه نمایید.اگربرادرتان مدرکی دارداولابایدبه دادگاه. تقدیم نماید ثانیا,اصالت سند راباید اثبات نماید.