مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام بعد از فوت پدر و مادرم برادر من به عنوان بزرگتر از اينجانب وكالت گرفت از مورثی بنده ايشون حق مرا پايمال كرده و اخوی بنده ميفرمايد دختر هيچی از لوازم خانه از جمله فرش طلا و جواهر و لوازم قديمی ارزشمند كه بنده خواستم قسمتی از آن را بفروشم ايشون تهديد به شكايت سرقت ميگويد ميكند با وصل اينكه بنده يک خانم هستم و دارای دو فرزند برادرم تمام حقوقم را پايمال كرده از بابت حقوق كشاورزی و هر بار كه به ايران مياد با وكالتی كه از اينجانب دارد قسمتی از زمين مرا ميفروشد و مقداری ناچيزی از آنرا به بنده ميدهد و بقيه را برتب خود بر ميدارد بهش گفتم ازت شكايت ميكنم ميفرمايد من از تو وكالت دارم دست به هيچ جا بند نيست ادارات و دادگاه آدمهای من هستن به ضرر خودت تمام ميشه دو تا وكيل گرفتم ولی هيچ كاری برای بنده نكردند من بيمار هستم ايشون خانه من را فروخت و من درخواست پول خانه ام را كردم ميگه خرج چند بار بستری شدنت در بيمارستان كردم اخه كی سرپناه خواهرشو ميفروشه خرج درمانش ميكنه چون ايشون وضع مالی خوبی دارن در امريكا زندگی ميكنه ندار نبوده كه مجبور بشه خانه من رو بفروشه مو با دكترم حرف زدم ايشون گفتند از طريق پرونده پزشکی ميشود اقدام به فسخ معامله ای كه برادرت كرده انجام بشه چون در شرايط سلامت روحی و روانی نبودم با سابقه چند بار بستری در بيمارستان رضايی من فقط حق بچهای كوچيكم رو ميخام ممنون از شما خدا خيرتون بده چيكار كنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست مطالبه ثمن معامله منزل راتقدیم دادگاه کنید وبهمراه آن,تقاضای تامین خواسته وممنوع الخروجی ایشان را ازدادگاه بخواهید. اگروکالت بلاعزل به ایشان ندادیدایشان راعزل کنید واگربلاعزل دادید بقیه اموال سهم خود رابنام فرزندانتان کنید تانتواند عمل به وکالت نماید.درخصوص محجوریت شما,ابتدا باید حکم حجر شماتوسط دادگاه صادر ومحجوریت شما بایدقبل ازدادن وکالت به برادرتان توسط دادگاه محرزشودتابتوانید ابتداوکالتنامه راباطل وسپس تمامی سندانتقال راباطل کنیدواین موارد کمی بعید بنظرمی رسد.