مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

پدر بزرگم در سال 86 فوت کردند و پدر خودم در سال 90. ما سهم الارث مادر بزرگم را از خانه پدرمان 1/6 دادیم. اما مادر بزرگم تا زمانی زنده بود اجازه فروش منزل پدر بزرگمان را نداد و ایشان سال 98 فوت کردند. الان منزل پدر بزرگم را فروخته اند و عموهایم میگویند 1/8 سهم مادر بزرگم هست که فوت شده و چون پدر قبل از مادر بزرگم فوت شده اند به ما از آن 1/8 سهم مادر بزرگ چیزی نمی رسد. آیا این درست است و می خواهند سهم مادر بزرگم که فوت شده است بین خودشان تقسیم کنند. سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. بله. اموال مادربزرگ (ازجمله1/8) راپدرشما ارث نمی برند