مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای رد نکردن بیمه

باسلام و خسته نباشید
من از سال 85/4/10 تا الان 99/5/21 در یک غذاخوری به صورت یکسر در حال کار هستم و فقط روزهای جمعه تعطیل هستیم و بس
کارفرما بنده رو بیمه نکرده و هر وقت هم صحبت بیمه شده گفته ایشالله انجام میدم میخواستم بدونم شرایط شکایت چطور هست و آیا سابقه کار برای من این مدت سال چقدر تعلق میگیرد. مرسی

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام به اداره کار محل کار خود مراجعه کنید و درخواست بازرسی از محل کارتان رابدهید