مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت گرفتن حق بیمه

با سلام و خسته نباشید، اینجانب در تاریخ 1397/2/1 در کلینیک در تهران مشغول به کار شدم و از ابتدای امر حق بیمه ای برای هیچ فردی در آنجا واریز نشد، اواسط تابستان مامور بیمه حضور یافت و اسم من و دو نفر دیگه را برای بیمه رد کرد و ما به اجبار و ترس گفتیم یک هفته است مشغول به کار شدیم ، که با خشم کارفرما مواجه شدیم و مارو مجبور کرد فرم بیمه را پر کردیم و 3 روز بعد از اتمام کار و دوندگی ما ، مارو ترک کار اعلام کرد و در تاریخ 1399/04/10 عده ای از بنده و چند نفر دیگه به دلیل شکایت از اوضاع پرداخت حقوق و کار در ایام کرونا از محل کار اخراج شدیم ، خواستیم فردا آن روز اقدام به شکایت سازمان تامین اجتماعی کنیم ولی به دلیل اینکه سفته در دست کارفرما بود دست نگه داشتیم و بعد از سه ماه سفته را دریافت نمودیم . حال میخوایم به گرفتن حق بیمه کنیم ، چند نفر دیگه ام هستند که همراه ما میخواهند اقدام کنند ولی حقوق آنها بصورت نقدی پرداخت میشد ، و نکته دیگر اینکه در پایان ماه و پرداخت حقوق از افراد متن دستی و امضا و اثر انگشت میگرفتند با این مضمون که حق هرگونه شکایتی را از خود سلب مینماییم. البته به اجبار
حال میخواستم بدانم امکان پیگیری با توجه به مدارکی که در دست داریم هست و آیا نتیجه میگیرم.
مدارک :
لیست حقوق در افراد در شعب مختلف کلینیک در چند ماه در فرم اکسل ( البته بدون مهر و امضا)
امکان دریافت گزارش بانکی واریزی حقوق به صورت کارت به کارت در تاریخ مذکور
شماره تماس پزشکان که در آنجا کار میکردند و میکنند در صورت نیاز به پرسش
تصویر از صفحات دفتر حضور و غیاب در سال های مذکور
لیست حقوق پزشکان در فرم اکسل
امکان ارائه پیام ها تلفنی و شبکه مجازی در ارتباط با کار

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا شکایت کنید به اداره کار محل وهمین حرفها بزنید با مداکی که دارید و دسته جمعی شکایت کنید بهتر است و برای همدیگر شهادت بدید. حق شم گرفتنی است

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

درود.باید به اداره کارشکایت کرده ومدارک ودلایل خود را اراییه بدهد