مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قبض برق

سلام خسته نباشید من ماه پیش اشتباهی قبض برق و دوبار پرداخت کردم بعد چون مامور برق گفت ماه بعد از قبض برق مصرفیم کم میشه نرفتم اداره برق و منتظر قبض بعدی موندم اما الان قبض برق اومده برام دو برابر و هیچی هم ازش کم نشده و در ضمن این ماه من مسافرت بودم و برقی مصرف نشده که بخواد دو برابر سری های پیش قبض برام بیاد من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام به اداره برق حضورا مراجعه کنید و رسید پرداخت ارایه بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دیدن وضع شما خوبه دوتا دوتا پرداخت میکنید دوبله براتان حساب کردن البته مزاح کردم به اداره برق مراجعه کنید