مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بیمه تامین اجتماعی شعبه 12

با سلام ممنون میشم راهنمایی کنید چجور میتوانم از شعبه 12بیمه تامین اجتماعی شکایت کنم چون بنده درتاریخ 12 اسفند 98 بیکار شدم و بعد از ثبت نام جهت بیمه بیکاری در اردیبهشت 99 پیامک امد که درخواست شما بررسی شده و بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد بعد از کلی دوندگی طی 3 روز و امضا گرفتن از تک تک افرادی که در این سازمان کار میکردند به من اعلام شد که 18ماه بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد ولی فقط 2ماه و 15روز به من پرداختی انجام داده اند تا به امروز و خرداد و تیر را انجام ندادند امروز که مجدد پیگیر شدم میگن از شعبه شرق‌ تهران بخشنامه امده و بیمه من قطع شده در صورتی که وقتی من از اداره کار و دفتر کاریابی که ثبت نام انجام داده ام به من اعلام شده که پرونده من هیچ مشکلی نداره و باید تا 5ماه سال 1400بیمه بیکاری دریافت نمایم و مشکل از شعبه 12هست باز وقتی به شعبه 12مراجعه کردم قبول نمیکنند و میگویند از شعبه شرق تهران به این شعبه دستور امده و هیچ حق و حقوقی من ندارم لذا از شما راهنمایی میخواستم جهت شکایت و پیگیری کارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بخشنامه ای از شعبه شرق تهران نمیتواند مانع دریافت حقوق شما شود یا باید بخشنامه و ایین نامه و قانون توسط مجلس به تصویب برسد یا توسط هیئت وزیران آماده شود یا به طرق قانونی دیگری وگرنه شما از تصمیم شعبه به دیوان عدالت شکایت و منتظر نتیجه باشید