مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع مامور کلانتری و کتمان حقیقت در مورد ضرب و جرح

اینکه مامور کلانتری بدروغ نوشته باشد که شخص ضارب و گزارش خلاف واقع نوشته باشد و اینکه ننوشته باشد در صورتجلسه که بنده در کجا بودم که نوعی نقص در نوشتن صورتجلسه و کتمان حقیقت میباشد و دونفر شاهد دارم که اظهارات بنده را تایید نموده اندو استشهاد از همسایه های بلوک هم دارم. لطفا تبصره از ماده 78 قانون نیروهای مسلح را بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ربطی به جرایم نیروهای مسلح و قانون مجازات نیروهای مسلح ندارد