مشاوره حقوقی رایگان - سلب قیمومت

پدرم جانباز اعصاب و روان و از کار افتادس الان هم توی آسایشگاه زندگی میکنه و برادرم قیمشه برادرم حدود 4سال پیش بخاطر رابطه با زن متاهل بازداشت شده اما رضایت گرفته الان هم بطور مشکوکی افرادی رو خونه میاره که با استدلال من و چیزهایی که دیدم حس میکنم خانم هستن من توی خرج و مخارج خونه شبهه دارم الان هم میخوام ازدواج کنم و پدر و مادرم راضی هستن اما اون نمیذاره و پدرو مادرم ازش میترسن و وقتی فهمید با کسی که میخوام ازدواج کنم در ارتباطم میخواست من رو از خونه بیرون کنه و بمرگ تهدید کرد حتی به پدر و مادرم هتاکی میکنه و بارها مادرم رو تهدید کرده که طلاقش میده. آیا با قیم نامه میتونه مادرم رو طلاق بده ؟ وقتی دانشگاه دولتی که 3 ساعت با محل زندگیم فاصله داشت قبول شدم و مجبور بودم خوابگاه بگیرم به بهانه شبانه بودن دانشگاه و به زور مجبورم کرد برم دانشگاه آزاد در صورتی که خواهرم هم دانشگاه شبانه ای درس میخونه که فاصله 6 ساعته با محل زندگیمون داره و خوابگاه هم گرفته. حدود 3 سال پیش هم به شکل وحشتناکی من رو مورد ضرب و شتم قرار داد و فقط پدر و مادر و خواهرهام متوجه شدن قبل از اون هم اینکار رو کرده بود و بینیم آسیب دید خواهرهام مشکلی باهاش ندارن اما من و مادرم حتی پدرم خسته شدیم. با این تفاسیر چطور میشه قیمومت ازش سلب شه ؟ اقدامی هست که بتونم انجام بدم ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،عدم صلاحیت قیمومیت راازدادگاه درخواست نمایید.موفق باشید