مشاوره حقوقی رایگان - سرباز زدن سازنده از ساخت ملک مشارکتی

باسلام. پدر من دو خانه به یک سازنده برای ساخت داد و قرار شد سازنده 3 واحد و یک مغازه به او تحویل دهد. پدرم هر 3 واحد و مغازه را ازو در یک آپارتمان خواست در نتیجه برای ملک دیگر که تماما برای سازنده میشد مبایعه نامه نوشته شد و یک چک تضمین از جانب سازنده به پدرم داده شد و برای ملک دیگر که سه واحدش برای پدرم است و یک واحدش برای سازنده هم یک چک تضمین داده شد. حال بعد از گذشت چندماه سازنده از ساختن ملکی که باید به پدرم میداد سرباز زده و در حال ساختن ملک خود است. آیا میتوان آن ملک را پس گرفت؟ با توجه به اینکه پولی بابت آن پرداخت نکرده.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام مدارک شما باید دقیق مطالعه شود بهتر است حضوراً به دفتر وکیل مراجعه کنید