مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت شخصی

با یکی از دوستان میخواهیم یک کار شروع کنیم ، (کلی فروشی و پخش دخانیات) ، جواز کسب رو ایشان گرفته و کار از بنده میباشد ، در واقع مجوز فعالیت به نام دوستم میباشد و من فقط کار اجرایی و خرید و فروش رو انجام میدهم و طبق توافقی که با هم انجام دادیم قرار شد همه چی نصف نصف باشد ، میخواستم بدونم با توجه به اینکه مجوز فعالیت (پروانه کسب) به نام بنده نیست چه نوع قرارداد کاری تنظیم کنیم که در آینده بعد از اینکه کار رونق گرفت بنده امنیت شغلی و مالی خودم رو بتونم حفظ کنم . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید .

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است به دفتر وکیل مراجعه کنید قرارداد را وکیل تنظیم کند