مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن سفته

سلام. اینجانب 7 سال پیش با بنده خدایی کارگاه زدیم ایشون مبلغ 25 میلیون پول به من داد و قرارداد هم بین خودمون نوشتیم و مبلغ فوق هم ذکر شده و شاهد هم امضا کرده است. ما بعد از چند ماه به دلایلی ورشکست شدیم که شریک من بعد از حال خرابی و گریه، من به ایشون سفته به مبلغ 70 میلیون دادم که در اصل ایشون 25 میلیون به من داده بود و ایشون هم دو سال هست رفته سفته ها رو اجرا گذاشته و میگوید همه رو به من بدهکار هست. در صورتی که ما قرارداد داریم. دادگاه هم من رو محکوم کرد و میگوید دیرکرد بابت سفته هم بدهم و من هم اعسار زدم که گفتم ندارم که قبول شد. در حال حاضر دوباره برای من ابلاغیه از شورای حل اختلاف آمده است. میخواستم راهنمایی ام کنید که من چی کار باید بکنم؟ ممنون از زحمات شما.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اعسار شما پذیرفته شده اقساط را بپردازید . اگر نه دوباره اعسار بدهید

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

با سلام اگر رای قطعی شده و شما هم قبول کردید و‌اعسار دادید دیگه راهی نداره مگر در راستای قراردادتان اگر با مطالعه ان و شرایط دقیق همکاری شما راهی باشد
باید دید موضوع اخطار شورا چی هست؟ایا مربوط به همین بدهی و سفته هاست که یکبار محکوم شده اید
اگر دعوی دیگری هست عنوانش چیست؟

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکترمحمود رجبی پور
باید به رای اعتراض میکردید ولی وقتی شما اعساردادید یعنی دعوا وادعا را پذیرفتید ونهایت باید تقسیط شود .ابلاغ شورا حل اختلاف هم معلوم نیست با چه عنوانی برای شما امده ودر سوال روشن نکردید

سيدموسي  ميريان دربندي

سيدموسي ميريان دربندي :

استان :

سلام دردادگاه شمارامحکوم به پرداخت کرده درمهلت اعتراض کنیدوهرگونه مدرکی دال برائت ذمه داریدارائه کنید