مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام
متاسفانه بر حسب سادگی یکی از دوستان ؛ وی با شخصی برای انجام یک پروژه نرم افزاری قرارداد منعقد میکند ؛ که بر حسب این قرارداد مبالغ در سه مرحله بصورت پنجاه درصد شروع کار _ بیست و پنج درصد زمان تحویل _ بیست و پنج درصد بعد از تایید کار پرداخت میشود.
اما طرف قرارداد با گرفتن قسط دوم بارها ارسال پروژه را به تعویق انداخته و در نهایت پاسخگویی خود را با الفاظ نامناسب ادامه داده است.
آیا با توجه به اینکه هنوز چت در تلگرام موجود است و شماره حساب هم قابل رهگیری است میتوان کاری از پیش برد ؟ و ممنون خواهم شد اگر روند کار را بفرمایید

پاسخ ها :

عدم انجام تعهد قراردادی الزام به انجام تعهد قراردادی تعهد قراردادی قرارداد