مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه رانندگی

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر و شادی. بنده دو سال پیش اقدام به گرفتن گواهینامه پایه دوم کردم بعد ثبت نام دکتر معاینه پزشک منو معرفی کرد کمیسیون بخاطر یه خط رو دستم ، کمیسیونم جواب منفی داد گفت بعد یکسال ثبتنام‌ کن مراجعه کن بازم. الان ثبتنام کردم بعد 15 ماه انتظار به امید اینکه بگیرم برم سرکار ولی بازم جواب منفی دادن یعنی دارن تو سرشون الکی میچرخونن نه نگاه میکنن نه چیزی میگن برو یسال دیگه بازم مراجعه کن ما از سنگ پول در میاریم کاش یکم درک میکردن حال ما کاسبارو الانم دیگه کلا امیدی به زندگی ندارم نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید همین. خدارو خوش نمیاد همه‌ ما انسانیم.

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

در صورت مخالفت درخواست کتبی کنید و بخواهید که شما معرفی کنن کمیسیون پزشکی در صورت استنکاف به بازرسی آنجا مراجعه نمایید حتما موضوع تون پیگیری می کنن