مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

سلام من حدود 10 سال پیش تعدادی خط روی دستم انداختم و واسه ثبت نامه پایه یک رفتم فرستادن کمیسیون پزشکی و رد شدم حدود یکسال پیش بهم گفتن یه سال دیگه میتونم اعتراض بزنم آیا راه حلی داره که قبول کنن ؟

پاسخ ها :

رد شدن در کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی به دلیل خط روی دست دریافت گواهینامه در صورت خط روی دست کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی گواهینامه کمیسیون پزشکی