مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

باسلام ، در تمامی روال پرونده؛ شوهرم حضور نداشتن و دو وکیل گرفته بود تمام مراحل رو طی کردن ؛ حالا بعد گذشت مدت طولانی و اطاله دادرسی توسط وکلای ایشون بلاخره حکم جلب ایشون رو گرفتم ! بنده بیشتر از دوسال است از ایشون هیچ اطلاعی ندارم ! تمامی شماره های ایشون خاموشه ؛ چطوری باید فهمید ایشون کجاست ؟ آیا درخواست نقطه زنی کنم قبول می کنن ؟ واقعا بابت حق ! چرا انقدر ادم رو اذیت می کننننننننن که طرف از تمامی حق و حقوق ش بگذره ! متاسفم فقط
حدود یک سال بابت یه پرونده ساده مالی در شورای حل اختلاف درگیر هستم ، بعد کلی ابلاغ به شخص و وقت تلف کردن و شرایط کرونا و بیماری ؛ بلاخره جلب صادر شده ؛
ایشون هم که گم و گوره
پس چجوری باید به حق رسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید تلاش کنید از راههای مختلف پیدا کنید ایشان را.مثل کد رهگیری قرارداد اجاره و ...