مشاوره حقوقی رایگان - عدم قرارداد کتبی در ساخت

با عرض ادب در نیمه دوم سال 1396 همسرم زمینی رو در شمال خریداری کردن ، فروشنده زمین که خودش نیز دفتر املاک دارن غیر از مبلغ دریافتی از زمین ، شفاهی با همسرم قرار کردن تا سقف 70 میلیون براش خونه ای در این زمین بسازد ، و در دو سه مرحله 40 میلیون 20 میلیون و 10 میلیون از همسرم دریافت کردن ، پس از مدتی با ترفندها و بهانه های گوناگون طلب هزینه بیشتری داشتن..
تا اینکه خونه رو بدونه کابینت و کمد دیواری بدون برق و گاز تحویل گرفتیم...
بماند که بابت پروانه ساخت 10 میلیون آنزمان دریافت کرد و با دهیار هماهنگ بودن و یه پروانه ساخت جعلی دادن که در شکایتی که همسرم در سال 97 بابت جعل اسناد کردن در نتیجه رای دادگاه هم عزل دهیار از کار تا دوسال چون سابقه کیفری نداشت و سازنده هم انکار کردن که سازنده نبودن و تبرعه شدن
اما بعد همون سازنده به دروغ مدعی شدن و شکایت کردن که برای همسرم ساخت و ساز کردن ، هزینه هنگفتی رو از همسرم طلب دارد ، و دو شاهدی رو معرفی کردن که از کارگرهاشون بودن که هر دو بابت صورتجلسه پلیس بعلاوه 10 بابت مزاحمتهایی که برای ما بابت خونه ببار آوردن صلاحیت ندارن...

سوال من اینه که آیا با وجود نبودن قرار داد کتبی ، و پس از دو سال که ما ایرادهای خونه رو گرفتیم این سازنده میتونه طبق فاکتورهایی که مدعی هست برای خونه ما خرج کرده ( چون ساخت و ساز میکنه فاکتور زیاد دارن ) بتونه قاضی رو مجاب کنه و از نو پول از همسرم دریافت کنه؟
آیا ماده و تبصره ای بابت نداشتن عقد قرارداد کتبی وجود داره؟