مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش ملک

سلام، من وکالت به مادرم دادم تا از خانه من نگهداری کند یا بفروشد و 35 سال پیش از کشور خارج شدم. مادرم الان 84 سالشه و خانه من را خیلی ارزان به برادرم فروخته. آیا این غیر قانونی است. برادرم میگه دو سال پیش این کار را کرد. من فکر میکنم این ممکن است غیر قانونی باشد. لطفا کمک کنید. با تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است حضوراً در دفتر وکیل حاضر شوید تا با مطالعه اسناد مشاوره بهتری بگیری، اما باید گفت تحت شرائطی می تونید نتیجه مطلوبی بگیرید