مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک

سلام. مادرم یک خانه به نام بنده سند زده. سند تک برگ هم در دستم هست. اما در دفتر خانه یک چیزهایی رو امضا زدم نمیدونم چی بود. آیا امکان دارد وکالتی این کار انجام شده باشد؟ آیا اگر بخواهم بدون رضایت مادرم بفروشم با مشکلی مواجه می شوم؟ امکان دارد با این که سند تک برگ به نام من و در دست خودم هست، ایشان بتواند خودش خانه را به کسی دیگر بفروشد و یا انتقال سند انجام دهد؟

پاسخ ها :

سید مصطفی رضوی

جناب آقای سید مصطفی رضوی :

با سلام
1ـ شما می توانید ضمن در دسترس داشتن کارت ملی و سند مالکیت به دفترخانه مربوطه مراجعه و درخواست نماید یک نسخه از کلیه مستندات که شما امضا نموده اید به شما تحویل دهد
2ـ اگر سند مالکیت (سند تک برگ )به نام شما باشد کسی حتی مادرشما که مالک سابق نیز می باشد حق فروش خانه شما را ندارد و این کار موجبات تعقیب کیفری وی را فراهم می آورد