مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی توسط طلبکار

باسلام خدمت سروران گرامی و خسته نباشید.
من از کسی مبلغی پول طلبکارم و به جای شکایت و اقدام حقوقی، با توجه به شناختی که از بزرگان فامیل و خویشاوندان طرف مقابل دارم میخواهم با طرح موضوع طلبم از آن شخص به اصطلاح آبرویی را پیش خویشاوندانش ببرم تا به این صورت برای طلبم او را تحت فشار قرار دهم .
ولی از طرف دیگر آیا این اقدام من باعث شکایت وی به سبب اعاده حیثیت خواهد شد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادعای واهی باشد و دعوا رد شود میتواند چنین شکایتی را مطرح کند