مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال به غیر

با سلام بنده و برادرم در سال 1381 از طرف وزارت راه و ترابری کشور موافقت اصولی برای ساخت مجتمع خدمات رفاهی بین راهی دریافت کردیم و در سال 1383 شرکت تعاونی تشکیل دادیم و بدون اجازه و اطلاع من موافقت اصولی بنام شرکت تعاونی شد و بنده هیچ اطلاعی نداشتم تا اینکه در تاریخ 99/02/07 در جلسه ای من متوجه این اتفاق در سال 1383 شدم البته با سند سازی و جعل امضاء بنده منو از شرکت تعاونی اخراج کرده بودن و من هم بعنوان جعل شکایت کردم و بدلیل کرونا دادگاه عقب افتاده و برادرم در سال 1397 شرکت تعاونی را منحل کردن .
سوال اینه که آیا بعد از منحل شدن شرکت تعاونی موافقت اصولی به حالت اول یعنی بنام من و برادرم میشود یا نه ؟ و باید چکار کنم تا بعد از منحل شدن شرکت تعاونی موافقت اصولی به حالت اول شود .

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

در خصوص جرم جعل مواجه با مرور زمان كيفري هستيد و در خصوص بقا يا عدم بقا موافقت اصولي بايد به وزارتخانه صادر كننده(مرجع صادر كننده موافقتنامه) مراجعه كنيد.