مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد پس از رضایت

سلام . دو نمونه دادخواست در شورا داشتم که با وساطت عده ای رضایت دادم به شرطی که به قولهایی که داده اند عمل کنند. یکی تهدید و توهین بود که ادامه ندهند و دیگری مزاحمت ملکی که به هیچ کدام عمل نمی کنند. و در صورتجلسه قید شده ترک تعقیب. آیا دوباره میتوانم شکایت کنم؟ چگونه؟

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام از آنجا که رضایت شما مشروط می باشد (البته در صورتیکه این شرط مکتوب شده باشد یا در حضور شاهد باشد) امکان طرح شکایت مجدد وجود دارد.