مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر دیوان

با سلام من یک قرارداد پیش خرید عادی در بنگاه تنظیم کردم که حالا متوجه ساخت ساختمانم بر خلاف اصول ثلاثه و به دیوان جهت ابطال ماده صد شهرداری شکایت کردم که طبقه اخری که سازنده ساخته رو تخریب کنم در دادگاه بدوی تقاضام رد شده و دیوان میگه تو چون قراردادت عادی بوده ذینفع نیستی
ایا در تجدید نظر باید به عنوان شخص ثالث ورود کنم یا بازم خودم رو مالک طبق ماده 13 قانون پیش فروش اعلام کنم؟

پاسخ ها :

ساخت غیر قانونی ملک توسط سازنده پیش خرید ساختمان ماده صد شهرداری ماده 13 قانون پیش فروش تخریب ساخت و ساز غیر مجاز ورود شخص ثالث