مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق زوجه بدلیل ناباروری زوج

سلام وعرض ادب
اینجانب پس از 7 سال زندگی مشترک متوجه ناباروری خودم شدیم و با توافق زوجه از طریق لقاح مصنوعی بچه دار شدیم که درحال حاضر دخترم7ساله است اما متاسفانه همسرم درخواست طلاق یکطرفه بدلیل ناباروری من داده است و تخلف از بند 10 عقدنامه سوال این است که آیا با توجه به رضایت خودش به این امر و وجود یک بچه در خانواده و رفع عسر و حرج میتواند حق طلاق بگیرد یا نه..... و اگر نه لطفا دلیل را بفرمایید ممنون از شما.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام حق طلاق با مرد است ولی باید حق و حقوقات شما را بدهد و شما هم حق دفاع و دو نوبت حق تجدید نظر و فرجام خواهی دارید و بند 10 عموما به نفع زوجه شرط شده است