مشاوره حقوقی رایگان - جلب در شرایط کرونا

سلام خسته نباشید بنده بدهکارم چند تا شاکی دارم که حکم جلب منو گرفتن ولی تا الان کسی به همراه پلیس برای جلبم نیامده شاید هم بخاطر کرونا جلبم صادر نشده شکایتی که ازم شده تقریبا یک سال ازش میگذره و در شورای حل اختلاف شکایت کردن ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

سوال شما مبنی بر شکایت در شورا بیانگر بدهی ودعاوی حقوقی است چنانچه در شورا رای قطعی صادر شده باشد خواهان با حکم قطعی وصدور اجراییه نتواند مالی از شما معرفی کند می تواند حکم جلب شما را بگیرد وقبل از آن جلب صادر نمی شود پس چنانچه حکم به شما ابلاغ نشده و همچنین اجراییه فعلا جلب منتفی است البته به شرط آنکه شما در سیستم ثنا ثبت نام کرده باشید وگرنه ممکن است اوراق قضایی به صورت سنتی ابلاغ شده باشد وبه دست شما نرسیده باشد پس راه واخواهی برای شما باز است