مشاوره حقوقی رایگان - جلب متهم کرونایی

یکی از دوستان بنده کلاهبرداری کرده و مقداری پول بابت اجاره ماشین بمن داده و من هم به صاحب ماشین داده ام حال با توجه به این که بنده در کلاهبرداری هیچ نقشی نداشتم و ارتباطی بمن نداشته نفر بازداشتی من را تهدید می‌کند که اگر سند نگذارم برایش می‌رود همه چی را گردن من میاندازد و بنده آزمایش کرونا داده ام و مثبت است و بازپرس جلب من را صادر کرده با توجه به وضعیتم که باید استراحت مطلق و قرنطینه خانگی باشم باشم چکاری باید بکنم ؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

حتما به صورتی یاخود یادیگری به بازپرس پرونده مراجعه وموضوع رامطرح نماییدزیراعدم حضور عواقب قضایی دارد پدر ومادر یابرادروخواهر یکی ازاین اشخاص به بازپرس مراجعه کند