مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم.

اینجانب یک چکی از شخصی داشتم برای سررسید 94 که با قول های مکرر و واهی (البته آشنا بودن و ما هم ملاحظه رو می کردیم) از پاس کردن چک سر باز زدند. آخر کارمان به شکایت و دادگاه کشیده شد و دادگاه رای به نفع ما صادر کرد تا این که دو الی سه ماه پیش مورخ 99/08 رای نهایی صادر و ابلاغ شد. الان از اجرای رای امتناع میکند و نامه حکم جلبش رو هم تسلیم اجرای احکام کردم. ولی متاسفانه میگن به دلیل کرونا نمیتونیم حکم جلب صادر کنیم. ممنون میشم راهنماییم کنید چی کار بایستی انجام دهم در ضمن چیزی هم از نظر اموال برای معرفی ندارد.
در ضمن شندیم گفته میشد میتونم حکم جلب کرونایی از دادگاه بگیرم. اگر این مورد درست هست لطف کنید نامه ای که بایستی بنویسم متن آن را برای من بفرمائید که چی باید بنویسم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اینکه اجرا احکام اعلام کرده به علت کرونا ، حکم جلب را صادر نمی نماید خلاف قانون است و باید حکم جلب را صادر نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در حال حاضر بخاطر کرونا جلب صادر نمیشه