مشاوره حقوقی رایگان - جمع آوری حق شارژ در یک حساب بانکی

با سلام و تشکر از مدیریت و وکلای محترم
مدیر آپارتمان شماره کارت بانکی خود را به ساکنین داده و حق شارژ را به حساب شخصی وی واریز میکنند آیا از لحاظ قانونی مدیر ساختمان میتواند حق شارژ اخذ شده از ساکنین آپارتمان را در حساب بانکی شخص خود واریز نماید؟
آیا این امکان وجود دارد بنام آپارتمان یک حساب شخص حقوقی در بانک افتتاح شود تا با عوض شدن مدیران مبالغ حق شارژ مشکلی برایش پیش نیاید؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اینکه مدیر ساختمان حسابی با نام شخصی خود جهت امور ساختمان افتتاح نموده است ایراد قانونی ندارد اما اگر نسبت به حساب مذکور دخل و تصرف غیر قانونی یا خیانتی انجام دهد قطعاً مشمول عواقب حقوقی یا کیفری خواهد بود اما از طرف دیگر چون ساختمان ها شخصیت حقوقی ندارند و معمولاً بانک ها مبادرت به افتتاح حساب به نام ساختمان نمی نمایند