مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات قولنامه زمین

با سلام
من یک قطعه زمین مسکونی خریداری کرده ام و در ان خانه ساخته ام .. اما فروشنده در مورد تعهد خود مبنی بر عبور آب باران از زمین فوق چیزی نگفته بود . الان فروشنده اصلی با ارائه قولنامه قدیمی ادعای عبور آب باران و برف را از زمینی که من خریده ام دارد. آیا من در قبال این قولنامه تعهدی دارم یا خیر . ضمنا فروشنده اصلی در مدت زمان ساخت این موضوع را عنوان نکرده بود تا سازه تمام شود

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اگراصالت سند مذکورو صدق ادعای ایشان محرز شود بله شما ملزم به اجرا می باشید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت اثبات اصالت قولنامه موصوف ملزم به تعهدات خواهید شد