مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با سلام و خسته نباشید. بنده سه سال پیش قصد خروج غیرقانونی از مرز غیر قانونی داشتم که دستگیر شدم و انگشت نگاری از تمام انگشتان من انجام شد، عکس هم گرفتن. و بعد از مدتی رای دادگاه با این مضمون اومد در خونه (در خصوص اتهام آقای ... دایر بر قصد خروج غیر قانونی از مرز غیر قانونی قرار تعلیق تعقیب صادر گردید.) الان برای کسب تابعیت از طریق مادر، ثبت احوال میفرسته برای سوء پیشینه، آیا این سو پیشینه محسوب میشه یا خیر؟

پاسخ ها :

سوء پیشینه در صورت قرار تعلیق تعقیب سوء پیشینه خروج غیر قانونی از مرز سوء پیشینه