مشاوره حقوقی رایگان - غیر قابل تقسیم بودن سهام

با سلام،
معنی این جمله در اساسنامه یک شرکت سهامی خاص چیست؟
ماده9: غير قابل تقسيم بودن سهام شركت، غير قابل تقسيم مي باشد. مالكين مشاع مكلفند كه در برابر شركت تنها به يك نفر از خودشان نمايندگي بدهند.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام منظور این است سهام بین وراث غیر قابل تقسیم است ان هم به این دلیل است که در شرکت های مبتنی بر شخصیت شخص سهامدار ، شرکت اجازه نمی دهد هر کسی براحتی با خرید سهام و یا به ارث بردن سهامدار شرکت باشد