مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در مشاعات ساختمان

باسلام، بنده مالک یک واحد از 5 واحد ساختمان هستم. واحد من دارای پارکینگ می باشد. درب ورودی ساختمان به داخل پارکینگ من، باز میشود. اگر من ماشینم را در پارکینگم که سند دارم پارک کنم و کسی بخواد داخل ساختمان شود، به ماشین من برخورد می کند و باعث خسارت به من می شود. آیا من میتوانم درب ورودی ساختمان را آجر بچینم و رفت و آمد بقیه ساکنین از درب پارکینگ باشد؟ یا خیر؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. دادخواست الزام خواندگان به مسدودی درب ورودی موردنظر به طرفیت تمامی مالکین تقدیم دادگاه نمایید.