مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام وقت بخیر حدودا 11ماهه همسرم فوت کردند ... بنده یه پسر 3ساله هم دارم ... چون الان میگن صغیر هست پسرم باید اموالش مشخص بشه ... سوال اولم اینه همسرم بیمه بودن الان حدودا دومیلیون ماهانه حقوق میگیرم از بیمه ..... از این حقوق پسرم و پدر و مادر همسرم هم سهم دارند یا فقط این حقوق برای منه؟ سوال دوم اینکه پدر و مادر همسرم حق الارثی بهشون تعلق میگیره زبانا گفتن بخشیدن ... الان اموال همسرم میتونم در وجه مهریه برداشت کنم تا دینی از حق صغیر نداشته باشم؟ ممنون میشم از پاسخ گوییتون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در خصوص حقوق بهتر است رسما هبه را ثبت کنند که حقوق را بخشیده اند.میتوانید مهریه خود را به اجرا گذاشته و از اموال قانونی برداشت کنید.