مشاوره حقوقی رایگان - درز انقطاع ساختمان

با سلام، همسایه ما چند سال زودتر از ما ساختمان 2 طبقه ساخته و درز انقطاع را هم رعایت ننموده. حال برای ساختمان ما در قسمت سقف طبقه همکف مرز مشترک با همسایه، پیمانکار درز را رعایت ننموده است. حال همسایه درخواست خسارت با توجه به عدم رعایت درز انقطاع توسط خودش می نماید و میگوید من از شما شکایت می نمایم و شما از مهندس ناظر و پیمانکار شکایت نمایید. بی زحمت راهنمایی فرمایید که از لحاظ حقوقی تکلیف چیست؟ آیا چون ایشان ساختمانش چند سال زودتر اجرا نموده و درز انقطاع را هم رعایت ننموده است، حق با ماست؟ البته در سقف طبقه اول درز انقطاع را رعایت نموده ایم. ضمنا راهنمایی فرمایید آیا مهندس ناظر و پیمانکار هم مقصرند؟ لطفا بهترین راه حقوقی را پیشنهاد دهید. با تشکر. من اله توفیق

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

سلام دوست عزیز
اول باید بدانید درز انقطاع قانونا چیست بعدا برسیم به اینکه رعایت شده با نه ...این موارد توسز کارشناس رسمی گزارش میشود :
فضایی است که به منظور جدا کردن ساختمان‌های بیش از 12 متر ارتفاع یا 4 طبقه طراحی شده است و از برخورد دو ساختمان در هنگام زلزله و ایجاد آسیب مضاعف توسط ضربه ساختمان‌ها به هم جلوگیری‌ می‌کند. این درز در تراز هر طبقه باید حداقل برابر با 100/1 ارتفاع آن تراز از روی شالوده باشد
اگر رعایت نشده باشد بله علیه مهندسین میتوانید اقدام قانونی کنید