مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوج

با سلام، همسر من در دوران عقد صندوق امانات در بانک گرفت و کارتش را هم به من نشان داد. طی پیامی از من خواست تا تمام طلاها را به او بدم تا در صندوق بگذارد. من هم طلاها را ( هم هدایای اون ها و هم هدایای خانواده خودم ) در اختیار او قرار دادم. بعد از چند وقت مشکلاتی زیادی پیش آمد و عروسی بهم خورد. من درخواست طلاق دادم. من هیچ کاری به طلاها و هدایایی که اون ها سر عقد به من دادن ندارم و اصلا دلم نمی خواهد پشیزی از مال آن ها نزد من باشد.
آیا من میتوانم طلاهایی که خانواده خودم به من هدیه دادند، که کم هم نیست و فاکتورهای آن هم به نام خودم موجود است، را به استناد فاکتورها و متن پیامی که برام ارسال کرده، پس بگیرم؟ اگر بگوید نداده، باید چگونه ثابت کنم؟ اگر بگویند فروختم تصمیم دادگاه چیست؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

براساس فاکتورها میتوانید مطالبه کنید.اگر فروخته باشند باید قیمت آن را پرداخت کنند

پرسشگر :

سلام ممنون و سپاسگزارم
امیدوارم که موفق باشید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.با ارائه فاکتورها وارایه استشهادیه محلی ومعرفی شهود به دادگاه راه دفاع دارید.حتما در استشهادیه وشهادت شهود این نکته باشد که طلاها را به وی سپرده اید.در صورت تمایل به ارائه مشورت بیشتر می توانید تماس حاصل فرمایید.09128889189