مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط مهریه و درخواست تعدیل

با سلام همسرم یکسال هست که اقساط مهریه رو پرداخت نکرده دو ماهی میشه که از طریق اجرای احکام به ایشون اطلاع دادن که اقساط رو پرداخت کنه اما درخواست تعدیل به دادگاه ارئه داده الان با توجه به افزایش قیمت سکه و اینکه اگر درخواست شون تایید بشه و اقساط کمتر بشه آیا این تعدیل اقساط مشمول سکه های معوق قبل که پرداخت نکرده میشه یا باید اون سکه ها رو پرداخت کنه در هرصورت ؟ لطفا راهنماییم کنید .